Aan het laden...

Sabine Mosar

taal,

kunst,

humor,

poëzie,

animatie,

voice-over,

verhalenverteller, ...

                                                     u vraagt ... ik speel ...                                                                                                                                             

 

Omschrijving

Ik schilder en maak kunstopbjecten. Ik neem deel aan "buren bij kunstenaars" en aan "Jabart". Ik ontwierp de affiche voor Jabart 2021.    

Mijn zus schrijft poëzie bij mijn werken. Bij gelegenheid brengen wij ook samen live poëzie tijdens openingsrecepties, voorstellingen van boeken, gedichtendag of elke andere gelegenheid waar het woord centraal staat. Wij verrassen ook graag iemand met een op het lijf geschreven tekst: een jarige, iemand die op pensioen gaat, een bijzonder iemand, ...

Ik lees boeken in voor de luisterpuntbibliotheek. Ook peuters en kleuters kunnen luisteren naar de verhaaltjes die ik inlees op youtube onder de naam Tante Dottie. Ik ontleen mijn stem graag ook aan andere projecten (voice-over).

Een podium schrikt mij niet af. Ik sta graag op de planken voor toneel, een presentatie, ... en uiteraard kruip ik ook graag in de huid van iemand anders! 

 

 

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.