Aan het laden...

Project D

Gebaseerd op piano worden nummers van o.a. Tom Waits, David Bowie, Arno, The National etc. met full band gebracht. Soms ingetogen, soms uitbundig, maar steeds met dezelfde liefde en passie. 

Omschrijving

Project D is een project van Dirk Beselaere (piano) en Dirk Vandelanotte (zang). Wat begon met een nummer van Tom Waits groeide al snel uit tot een resem covers van diverse grote artiesten. Het enthousiasme en de positieve feedback van vrienden zorgden voor een creatieve boost. De band werd uitgebreid met drum, (contra) bas en gitaar. 

Onze set bestaat uit zowel ingetogen nummers als aanstekelijke ‘meezingers’, waarin het passionele pianowerk en de diepe stem de grootste lijnen uitzetten. Afwisseling is de sleutel in onze optredens, want tussen de rustigere nummers van Tom Waits, Nick Cave en The National vind je ook snellere à la David Bowie, Arno, The Scene, Sisters of Mercy, Daan, The Church etc... 

Ideaal dus om uw tuinfeest, verjaardag, pop-up of affiche muzikaal te versterken!

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.