Aan het laden...

One with the blues

Solo Bluesproject met West-Vlaamse roots, geïnspireerd op delta blues grootheden en akoestische fingerpicking stijl. Miguel Verschaeve uit de westhoek ontdekte de blues pas na een jaar of 5 op zijn muzikale pad. Een mix van eigen werk en bluescovers , met een knipoog naar singer-songwriters.

Omschrijving

Pas op zijn 17de raakte hij voor de eerste keer een instrument aan. Na 5 jaar metal en hardrock scene leerde hij de blues ontdekken : rory gallagher, stevie ray vaughan, johnny winter, en gary moore trokken hem over de bluesstreep. Pas op 29-jarige leeftijd begon zijn eigen stijl zich de ontwikkelen in de vorm van eigen songs ,vooral fingerpicking blues en later slide gitaar op resonators: voorbeelden als mississippi fred mcdowel, mississippi john hurt, booka white, mance libscomb,blind boy fuller en lightning hopkins.  Zijn moto: I play the blues, it's the life I choose... Met een rauw stemgeluid en met eerbied voor de aloude bluestraditie...

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.