Aan het laden...

Mc Tubbie

Zanger/ Rapper/ Songwriter/ Soundsystemoperator and selector.

Vooral een jongeman met passie voor muziek met een rebelspirit.

Omschrijving

In 2016 ben ik deel geworden van Youth Warrior Soundsystem, een handgemaakte soundsystem van mijn beste maat, die gemaakt is om specifiek Roots en Reggae te spelen.

Sinds die periode ben ik beginnen teksten schrijven en live beginnen zingen op onze zelfgeorganiseerde sessies. En door lang door te zetten begon ik te beseffen dat ik aanleg had om muziek te maken en teksten te schrijven.

Bijna 8 jaar later en ik kan terugblikken op 2 jaar elk weekend performen, waar ik zelf internationaal ben gegaan naar landen zoals Duitsland, Spanje en Nederland. Vooral met andere soundsystems die mij uitgenodigd hebben mee te komen zoals Dub-Up Hi-Fi, Warboel Soundsystem, Shikoba Soundsystem, Not Surrender Soundsystem, ....

In deze twee jaar ben ik ook hiphop beginnen schrijven in het West-Vlaams en daar heb ik ook een sterke passie ontdekt.

 

Nu heb ik in het vooruitzicht dat ik platen wil maken met betekenis. Met voorbeelden als Samoerai, Vorre, .... in de hiphop, en Johnny Clarke, Linval Thompson, Jah Shaka in de Roots.

Onward Forward with nothing but love and respect.

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.