Aan het laden...

Macha Van Linden

Ik ben Macha Van Linden en hou me voortdurend bezig met het bedenken en het creëren van dingen. Ik beoefen verschillende kunstdisciplines: tekenen, schilderen, fotografie en soms ook ruimtelijk werk. Al van toen ik nog heel jong was stond voor mij alles in het teken van de kunst.

Omschrijving

Ik ben momenteel nog erg zoekende naar wat mij typeert. Portretten is één van mijn favoriete thema's waarmee ik graag werk in de fotografie. In de foto’s werk ik vooral met zwart en wit.  Voor mij geeft dat een sterkere weergave terug van de realiteit. Er worden meer gevoelens opgewekt. Ik fotografeer niet alleen portretten, maar maak ook gebruik van de natuur, dieren en dorpen. Ik zou mijn foto’s beschrijven als “expressief, realistisch en compositorisch krachtig”. 
Daarnaast intrigeert het mij om dingen te tekenen zoals portretten, anatomieën en stillevens. Ik speel met verschillende technieken: expressief, realistisch en met krachtige composities geplaatst op canvas of verschillende papiersoorten. Allerlei materialen die ik bezit geven mij een enorme vrijheid om aan de slag te gaan.

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.