Aan het laden...

Louis Flion

Louis Flion is een Vlaamse zanger. Hij heeft zich toegespitst op Nederlandstalige feest- en amusementsmuziek met EDM-invloeden. Sinds 2019 schrijft, componeert en lanceert hij de ene ambiancehit na de andere. Dankzij het feestelijke karakter van zijn shows is Louis Flion een graag geziene artiest op carnavalsparty's, après-ski feesten, kermissen, schlagerfestivals, studentenfuiven en foute party's.

Omschrijving

Diep verscholen in de catacomben van Showbizzland, leeft één van de gekste figuren die onze muziekgeschiedenis ooit gekend heeft. Gekleed in korte broek, kousen met zijn eigen gezicht op en luisterend naar een klinkende naam: Louis Flion.

Sinds 2019 lanceert hij de ene Nederlandstalige feestknaller na de andere. Jong en oud gaat compleet total loss tijdens zijn wervelde ambianceshows.

Dankzij succesvolle passages bij nationale radiozenders (o.a. MNM, Radio 2, Q-Music, Studio Brussel, NRJ...) en grote internationale shows in Andorra, Nederland en Vlaanderen behoort Louis Flion veruit tot één van de beste feestacts van het land.

Helemaal koekoek!

WAT MAG JE VAN EEN FLION-SHOW VERWACHTEN?
Knallende feestbeats, té gekke Nederlandstalige songteksten en zijn befaamde slagzin: “Koekoek vrienden!”. Meer heeft Louis Flion niet nodig om de vlam in elke schuur te steken. Jong en iets minder jong gaan compleet door het lint wanneer de Koning van de Wankele Tafels het podium bestijgt.

Tijdens zijn uitbundige shows volgt de ene Flion-knaller de andere op. Daarbovenop schudt hij enkele amusante megamedley’s uit zijn korte broek die allen in een feestelijk Flion-jasje zijn gegoten. Je mag je dus aan een mix van gekende meezingers en eigen hits verwachten die met stevige beats door de boxen knallen.

Een Flion-show staat gelijk aan 40 minuten top-entertainment waarbij je van de ene verrassing in de andere valt. Ambiance gegarandeerd.

Durf jij het aan om voortaan helemaal koekoek door het leven te gaan? Ja? Formidabel.
Want "We want more" zal op 't eind van de avond als een smeekbede weerklinken!

BOEKING & INFO
Neem vandaag nog contact op en ontdek de actuele beschikbaarheid!

Helemaal Koekoek
+32 50 94 66 60
info@helemaalkoekoek.be
www.louisflion.be

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.