Aan het laden...

Layla Dupon

Na het behalen van mijn lerarendiploma wou ik graag mijn kennis gaan verbreden in het artistieke veld. In 2017 startte ik de opleiding Beeldende Kunsten aan Luca School of Arts (Gent), met afstudeerrichting keramiek en glaskunst. Na het afstuderen als bachelor, vervolledig ik er momenteel mijn masteropleiding. Mijn artistieke werk omvat een zoektocht naar een eigen stempel binnen design en productontwerp.

Naast het ontwerpen en maken binnen het artistieke veld, zie ik ook een toekomst waar het functionele gebruiksgoed en het lesgeven samenkomen. In 2019 richtte ik mijn eigen keramiekatelier op in Wijnendale. Met PLEK 62 wil ik een plaats creëren waar ik zelf aan mijn praktijk kan verder werken, en waar ook anderen hun plek vinden om te leren en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Omschrijving

Na een woelige start in 2019 door welgekende redenen voelt 2022 aan als het jaar waarin alle dromen zullen uitkomen. Een jaar waar vele grote projecten op de planning staan. Zowel voor werk dat gemaakt wordt onder het label 'Layla Dupon' als met alles wat gemaakt wordt en gebeurt binnen atelier PLEK 62. Het ziet ernaar uit dat de lessen pottendraaien kunnen blijven doorgaan, en dat er dit jaar eindelijk verkoopmomenten kunnen georganiseert worden. 

Wil je meer weten over het artistieke- en productontwerp van Layla Dupon? Naam een kijkje op de website www.layladupon.com of volg de Instagrampagina @layladupon Stay tuned, want er komt veel nieuws aan! 

Wil je meer weten over het atelier PLEK 62? Heb je zin in een les(senreeks) pottendraaien of een andere keramiekformule? Zoek je een keramiekcadeau om te geven of gewoon voor jezelf? Wens je iets op maat gemaakt? Neem een kijkje op de website: www.plek62.be of volg de Instagrampagina @atelier_plek62 

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.