Aan het laden...

Kremer Art & More

Multidisciplinair beeldend kunstenaar, upcycling, zoekende naar vernieuwing, constant in beweging, het ontdekken van nieuwe technieken en ingevingen van de dag, iedere dag is een ontdekking naar iets nieuws,  juweelontwerp.

Omschrijving

"Kremer Art & More" De naam verklapt het al een beetje. Als multidsciplinair kunstenaar probeer ik allerhande kunsten met elkaar te combineren. Of gewoon het moment van de dag, welke zaken ben ik tegengekomen die dag, wat kan ik ermee creeren? Zo blijft het telke malen een uitdaging, zoekende naar vernieuwing en volg ik de ingevingen van de dag!

Mijn creaties zijn grotendeels gemaakt uit gerecycleerde materialen. Hiervoor gebruik ik vooral kledingstukken, stofresten, metalen, leder, handtassen, organische materialen, verf, ...overgoten met epoxy (duurzaam). Mijn werken omvatten een breed gamma, wat betreft de beeldende kunsten voornamelijk abstract. Zo maak ik o.a. panelen, sculpturen, lampjes, juwelen,...Dikwijls kleurrijke interpretaties, op zoek naar warmte, een uitspatting van creativiteit, soms ludiek, soms emotioneel geladen. Een zoektocht naar het vereeuwigen van een momentopname.

De techniek met de stofresten ontwikkelde ik na de dood van mijn moeder als onderdeel van het rouwproces, door haar kledij in objecten te verwerken. Gaandeweg breidde ik mijn techniek uit in een bredere vorm en gebruik ik meerdere recupmaterialen. Zo probeer ik de afvalberg ook iets minder groot te maken. Zo is ook het idee gegroeid om van recupmaterialen nieuwe items te maken die een lange levensduur hebben.

"Kremer Art en More" is een minibedrijfje en daardoor een verfrissende verademing in de wereld van de massaproductie. Er is dan van elk item ook maar 1 enkel stuk. De microbe om elke keer opnieuw iets te creëren laat me niet los... Dit is een oneindig iets! A never ending story!

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.