Aan het laden...

Gudrun de Vlam

tekenen

schilderen

graffiti

brons, neolite en keramische beelden

Omschrijving

Gudrun Devlam ontwikkelde een passie voor kunst tijdens haar bacheloropleiding Kleding en haar periode als styliste en ontwerpster van dameskledij bij onder andere Deltex (Deerlijk).  

Ze ontwikkelde haar eigen stijl onder de vleugels van een aantal Belgische kunstenaars. De Antwerpse aquarellist Walter Lebbe, liet haar kennismaken met aquarel-, acryl- en olieverf. De honger voor het maken van kunst werd echter niet volledig gestild door het schilderen en daarom koos ze ervoor om de driedimensionale kunst te gaan ontdekken. Hiervoor ging ze in de leer bij Carla Metsch, die gekend staat om haar keramische beelden.  

Eens Gudrun de smaak voor het maken van beelden te pakken kreeg, ging ze vol enthousiasme aan de slag met brons en neolith. 

Gudrun staat sterker in haar schoenen dan ooit. De goesting voor het creëren zijn enkel toegenomen. In de kunstwerken van Gudrun voel je de passie en het oog voor detail. Ze kiest voor kleine tot grote statische beelden. De grootste inspiratiebron van Gudrun zijn levensverhalen die ze om zich heen hoort. Ze heeft dan ook het uitzonderlijke vermogen om deze om te zetten in zeer persoonlijke beelden.  

Daarnaast bijft tekenen een wekelijkse utidaging en graffiti een nieuwe uitdaging.

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.