Aan het laden...

Devils After Monkeys

Devils After Monkeys ofwel D.A.M.

In de zomer van 2016 richten Dirk Neirinck , Kristof Dieryckx , Griet Pecceu en Franky Andries de groep Devils After Monkeys op. De bandleden kwamen op het idee om zich te onderscheiden van de vele andere coverbands en besloten om popsongs in een ruiger jasje te gieten.

Na vele repetities en gesleutel aan de nummers hebben ze een mooi repertoire opgebouwd. In 2017 was er een eerste optreden die succesvol was. Het publiek was enthousiast en de toon was gezet.

Na enkele shows waren de bandleden goed op dreef. Griet hanteert de basgitaar, Kristof slaat op de drums, Franky speelt elektrische gitaar en Dirk zingt de longen uit zijn lijf. Sinds 2022 heeft Peter Bogaert zich aangesloten bij de band als tweede gitarist.

Live zorgt D.A.M. ook voor de nodige humor en fratsen zodat de band zeker niet verveelt.

Bent u benieuwd hoe Kim Wilde's Kids In America en Daddy Cool van Boney M klinkt in de versie van D.A.M. kom dan zeker af op 1 van de volgende gig’s. Op de setlijst staan ook enkele rockklassiekers.

Kortom, D.A.M. zorgt voor een partysfeer.

Omschrijving

Party coverband

Contacteer deze Jonge Maker

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.