Aan het laden...

Events / Agenda

Een overzicht van events op de agenda in de Ginter-regio.

SPOOR Kunstfestival 2022

Laat je de hele zomer onderdompelen in de kunst en kunsttuinen die groot-Ichtegem en omgeving te bieden hebben. De ideale uitstap dichtbij huis! Heerlijk om met de fiets de volledige route af te leggen op een zomerse dag.

Ook dit jaar staan heel wat lokale kunstenaars of collectieven te trappelen o…

Lees meer

Kunstdorp Koekelare - ruim 40 kunstenaars op verrassende plekken

Zeg niet langer ‘Zomertentoonstelling’, maar wel ‘Kunstdorp Koekelare’. De nieuwe insteek van het tweejaarlijkse artistieke project is kunst tonen op verrassende locaties. Kom maar kijken, het wordt verbazingwekkend, wondermooi, confronterend.

De volgende kunstbelevingen staan tussen 1 juli…

Lees meer

Oaze on tour: Project D, Innertide + The Servants unplugged

OAZE biedt ondersteuning aan jonge kunstenaars en bands (zie www.oaze.be). Voor het eerst trekken ze op tournee door de regio om halt te houden in … Koekelare!

Project D uit Ichtegem opent de avond om 19 uur in de foyer. Ingetogen nummers wisselen af met aanstekelijke ‘meezingers’. Het passio…

Lees meer

Tentoonstelling Kunstenaar in de kijker: Dieter Provoost / Eyeslikepics

Van september t.e.m. november 2022 stelt fotograaf Dieter Provoost (Eyeslikepics) tentoon in het gemeentehuis van Zedelgem.

Dieter reist de grenzen af tussen stad en landschap, verleden en heden. Hij gebruikt hierbij oude historische technieken, die te vaak in de vergeetput verdwenen door de opkoms…

Lees meer
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.